Algemene voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en gelden tot nader orde. Wij houden ons voorbehouden om prijzen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Leveringsvoorwaarden
Alle bestellingen worden na ontvangst van betaling door onze vervoerder verzonden aan een door U opgegeven adres. Waar van toepassing geldt een bedrag voor vrachtkosten.

Offertes en begrotingen
Deze zijn vrijblijvend, tenzij schriftelijk anders overeengekomen en geldig tot 1 maand na offertedatum.

Garantie
Alle producten hebben een garantieperiode van 1 jaar na aankoopdatum. Garantie geldt uiteraard bij normaal gebruik. Voor reclamaties gelieve aankoopbon te overleggen.

Vrachtkosten
Indien van toepassing staan de vrachtkosten vermeld bij het bedrag van aankoop in de webshop. Bestellingen in Nederland boven de 25 euro verzenden wij gratis.

Levertijd
Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen

Annulering
Indien koper een door verkoper bevestigde order wenst te annuleren, dient de koper dit binnen 48 uur na bevestiging aan verkoper schriftelijk mede te delen, doch voordat de levering plaatsgevonden heeft.

Reclames
Indien producten op het moment van ontvangst zijn beschadigd of geopend dan wel een afwijkend aantal vertonen dient de koper dit concreet op de vrachtbrief aan te geven. Beschadigingen die na de aflevering worden geconstateerd, dient koper binnen 24 uur aan verkoper schriftelijk te melden.

Geschillen
Alle geschillen voortvloeiende uit deze overeenkomst is nederlands recht van toepassing

Betaalmogelijkheden
Betaling via iDEAL. Bij deze betaalmethode kunt U direct de betaling afwikkelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Om te kunnen betalen met iDEAL hoeft U zich niet vooraf aan te melden. Wel moet U de beschikking hebben over telebankieren. Wij nemen de bestelling dan direct in behandeling.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)