Inloggen  Registreren

Skip Navigation Links+ Bestsellers

Welkom op de webshop www.handvertelpoppen.nl.

In onze webshop vindt u de leukste educatieve hand- en vertelpoppen. Daarnaast vindt u in onze webshop ook nog diverse andere handpoppen, zoals poppenkastpoppen, vingerpoppen, funny faces en tal van leuke aanbiedingen in onze koopjeshoek 'SALE! op=op'.

Door een technische storing kan het soms voorkomen dat u niet via de webshop uw bestelling kunt plaatsen. Er wordt hard aan gewerkt om deze storing te verhelpen. Uw bestelling kunt u ook aan ons mailen op info@robo-toys.com of telefonisch doorgeven op 0181-479356. Onze excuses voor het ongemak.
 
Al onze handpoppen zijn handgemaakt van hoogwaardige materialen. De handpoppen zijn leverbaar in jongens, meisjes en fantasie figuren. De handpoppen kunnen gewassen worden, volg hiervoor de instructies van het wasadvies (naar wasadvies).

Deze website is onderdeel van Robo Educational Toys BV. Sinds 1992 is Robo Toys actief in de educatieve markt. Wij ontwikkelen, produceren en leveren educatief en didactisch speelgoed en leerhulpmiddelen. In ons assortiment vindt u producten die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar en producten die geschikt zijn voor personen met een (leer)beperking van alle leeftijden. In zowel binnen- als buitenland zijn onze producten terug te vinden bij de schoolleveranciers en speciaalzaken.
 
Omdat de schoolleveranciers niet al onze handpoppen in hun assortiment hebben opgenomen, bieden wij u graag de mogelijkheid om de handpop van uw keuze rechtstreeks via deze webshop bij ons te bestellen.  
 
Nieuwsgierig naar onze overige producten? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze andere websites www.robo-toys.com en www.timetimer.nl
 
Ontvangt U liever een brochure van onze producten? Stuur dan uw naam en adresgegevens aan info@robo-toys.com  en de brochure wordt zo snel mogelijk opgestuurd.
 
Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop. Wij wensen u veel winkelplezier.
 
Met vriendelijke groet,
 
Anette van den Bogaard
namens het Robo Toys team
 
 


Copyright © 2016 Robo-Toys.com